Poeziile mele...

duminică, 30 mai 2010

,,Soarele răsare pentru cei ce cred în lumină" (Irina Staver).

8 comentarii:

  1. versuri foarte frumoase iar ultima fraza ai dreptate doar partial ca daca sunt nori ia zi tu mai rasare soarele? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. De cele mai multe ori, noua, oamenilor ne place atat de mult sa complicam fiecare maruntis al vietii, incat uitam sau ne e frica sa mai descoperim lumina dintre nori... Uneori, norii nu sunt altceva decat rodul intunecat al imaginatiei noastre, aievea, ei nu exista si chiar daca au aparut nori, fie ei dintre cei mai negri, prin credinta si determinare, prin zambet si culoare launtrica, ii putem preface cu usurinta in raze de soare. Eu asa cred.. Merci Mariane pt comment!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fire poetică...
    ai frați, surori?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca te-am cunoscut :) felicitari pentru acest coltisor :* si cred ca vei reusi sa aduci soarele

    RăspundețiȘtergere
  5. Te-ai gindit la posibilul impact pe care il poate avea inteligenta, rafinamentul si frumusetea ideilor tale asupra cititorului?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc din inima! da, mai am un frate, e zece ani diferenta de varsta intre noi. Il cheama Sandu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, mereu ma gindesc la asta. Imi doresc din toata inima sa fie un impact cat mai frumos.. De fapt, tocmai asta e si ceea ce-mi doresc eu cu adevarat pe lumea asta, sa pot sa dau oamenilor lumina din lumina mea prin prisma ideilor si in mod special a poeziilor mele. Eu cred ca viata merita si trebuie traita, in prima instanta pentru aceasta cauza, atat de nobila... Frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Energia mea si doza necesara de lumina, tot de la voi vine. O parte considerabila, de la tine, Nicole!. Eu sunt fericita ca te cunosc si uite mai am un motiv in plus pentru a-i multumi lui Dumnezeu.;)Si eu sper sa pot aduce lumina si zambet, ar fi cea mai mare implinire a mea. Iubeste lumea si ea te va iubi pe tine!.

    RăspundețiȘtergere